EL FULL DE COMPROMÍS


FAQ EL FULL DE COMPROMÍS 

SI VULL FER DE VOLUNTARI, ÉS OBLIGATORI QUE EL SIGNI? 
Si. Si vols prestar serveis en algun esdeveniment o activitat per puntual que sigui has de signar el full de compromís que estableix els acords de la teva col·laboració amb l'entitat de voluntaris a la que prestes serveis. En cas que no estiguis d'acord amb els punts o algun dels punts pots sol·licitar l'entitat que reflecteixi les teves condicions, si les accepta, en una addenda o annex al full. 

QUI POT EMETRE UN FULL DE COMPROMÍS? 
El full de compromís és un document obligatori que només pot emetre una Associació de voluntaris registrada al cens d'Entitats de voluntariat de Catalunya. L'ha de presentar al voluntari i fer arribar una còpia del mateix a l'entitat receptora del servei que ofereixes si no ho fas per a l'Associació de voluntaris directament, preservant les dades personals que hi consignis.

PUC FER DE VOLUNTARI SENSE EL FULL DE COMPROMÍS? 
No. En cap cas. El full de compromís només té una excepció que et permet realitzar activitats no remunerades en qualitat de voluntari: que siguis soci de l'Associació de voluntaris a la que prestes servei de voluntari. 

PUC TENIR PROBLEMES SI FAIG DE VOLUNTARI SENSE EL FULL DE COMPROMÍS?
Si. El full de compromís és l'únic document vàlid legalment avui per avui que et permet exercir una tasca sense remuneració econòmica, i per tant, sense càrregues fiscals i sancions si no tens una vinculació jurídica legal per a tu i els organitzadors de l'esdeveniment. 

EM PODEN OBLIGAR A SER VOLUNTARI SENSE EL FULL DE COMPROMÍS? 
No. En cap cas. Si es produeix aquesta circumstància has de denunciar el fet.

COM PUC SABER SI EL FULL DE COMPROMÍS QUE M'OFEREIXEN ÉS LEGAL?
D'acord amb la normativa vigent, el full de compromís és un document oficial en model oficial que pots trobar a moltes pàgines oficials, i per tant, no admet modificacions. 

UNA EMPRESA PRIVADA O ASSOCIACIÓ NO REGISTRADA AL CENS D'ASSOCIACIONS DE VOLUNTARIS POT EMETRE FULL DE COMPROMÍS? 
No. En cap cas. Només les associacions de voluntaris registrades al cens d'entitats de voluntariat poden gestionar voluntaris, tenir voluntaris, i per tant, són les úniques que poden emetre el full de compromís.  

ON PUC TROBAR MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL FULL DE COMPROMÍS I LA SEVA OBLIGATORIETAT? 
 


  
AQUÍ TENIU EL NOSTRE MODEL DE FULL DE COMPROMÍS, DINS LA NOSTRA CARTA DE COMPROMÍS: 


 

 

Comentaris

  1. VULL SER VOLUNTARI D´ESPORTS . NO ESTIC SEGUR D´ESTA INSCRIT EM PODRIAS COMFIRMA ? TAMBE TINC EL MAIL , lluispozos@hotmail.es

    ResponElimina
  2. HOLA VOLUNTARIS HEM DE FER EL PAIS MES GRAN

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada